OBEĆAO POMOĆ, PA SE NIJE POJAVIO: Darko Lazić ISPALIO kandidata Zvezda Granda!
Foto: Zorana Jevtić

Neodgovorno

OBEĆAO POMOĆ, PA SE NIJE POJAVIO: Darko Lazić ISPALIO kandidata Zvezda Granda!

Stars -

Darko Lazić je pre nekoliko meseci, kada je bio gost u žiriju takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je i sam pobedio 2007. godine, odabrao najviše takmičara da im bude mentor.

To je značilo da je on bio u obavezi da s kandidatima radi u studiju, da ih priprema za svaki krug takmičenja i da im bude dostupan za svaku pomoć koja se tiče tog muzičkog takmičenja.

foto: PrintScreen

Lazić nije ispunio svoju obavezu, barem kada je u pitanju Strahinja Živanović, učesnik "Zvezda Granda" iz Brusa, koji je to otkrio u subotu uveče. Kada se predstavio žiriju sa dve pesme, prvo što su ga pitali bilo je da li je radio s Darkom. On je najpre nesmotreno rekao da jeste, ali ga je Saša Popović demantovao.

foto: Printscreen/Prva TV

- Ne. Ovde moramo da damo ispravku. S njim je radila produkcija jer se Darko nije pojavio - odsečno je napomenuo direktor "Granda", dok je Živanović pojasnio celu situaciju.

foto: Printscreen

- Rekao sam "da" jer jesmo radili mentorske časove. Ne s Darkom, već s produkcijom - kazao je Strahinja.

foto: Profimedia, Ana Paunković

Pored njega, Lazić je u decembru prošle godine odabrao da bude mentor i Ajli Muminović, Nikolini Milosavljević i Saneli Marković. Zasad nije poznato da li je Lazić dolazio na časove sa ove tri kandidatkinje ili je postupio kao u slučaju sa Strahinjom.

Kurir.rs/I. E. / foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track