Najnovije vesti

DIJETA MILUTINA MRKONJIĆA! Mrka je imao čak 125 KG, SMRŠAO je 25 KG, a ovo je njegov JELOVNIK koji topi SALO, čak i VEČERA
Foto: Sonja Spasić

Sve uz pomoć ane bekute

DIJETA MILUTINA MRKONJIĆA! Mrka je imao čak 125 KG, SMRŠAO je 25 KG, a ovo je njegov JELOVNIK koji topi SALO, čak i VEČERA

Stars

Milutin Mrkonjić doveo je liniju u 78. godini u red zahvaljujući partnerki Ani Bekuti. On je kako je rekao  smršao čak 25 kilograma. 

Ovaj uspeh postigao je domaćom hranom i dugim šetnjama sa pevačicom.

Za novu godinu sam doneo odluku da smršam! To sam rešio pre svega zbog zdravlja, jer su počela da me bole kolena. Nisu više mogla da izdrže 125 kilograma. Zadovoljan sam što sam skinuo 25 kilograma. Krenuo sam na dijetu tako što sam prepolovio porcije, a onda mi se priključila Ana. Istrajao sam zahvaljujući njoj i njenoj podršci - kaže Mrka.

foto: Privatna Arhiva

On objašnjava da je najviše kilograma skinuo tokom karantina zbog epimije korona virusa. 

- Mnogi ljudi su se u to vreme ugojili, dok smo Ana i ja smršali! Bili smo kod kuće, ona je redovno kuvala, a kad je prestao karantin, šetali smo kilometrima. Od tada ne idemo u kafanu, što je mnogo uticalo na to da počnemo da gubimo kilograme. 

Na pitanje da li je ipak u nekim trenucima bio gladan, Mrka odgovara: "Samo kad sam van kuće. Ana sebi ponese obrok ili užinu, a meni je to bezveze. Tad trpim glad sve dok se ne vratim u stan, da ne bih pojeo nešto nezdravo".

On objašnjava da je čim je iz ishrane izbacio slatko i masno počeo da se oseća bolje. - Ana nam za doručak spremi ovsene pahuljice sa mlekom i voćem. Uglavnom ručamo meso i salatu, a večeramo potaže. Ona drži kontrolu nad onim što jedemo - kaže Mrka i dodaje da je i njegova lepša polovina stesala liniju.

- Vala, izgleda bolje nego ikad! Još ćemo mi smršati, videćete!

foto: Privatna Arhiva

Ovo jede Milutin Mrkonjić

Doručak: Ovsene pahuljice, bobičasto, jezgrasto i suvo voće. 

Užina: Ananas, lubenica, šljiva, grožđe...

Ručak: Barena boranija, piletina ili riba i salata. 

Večera: Potaž od bundeve i šargarepe i tri ražena dvopeka.

Trik savet: Hranu sprema isključivo na maslinovom ulju, a od začina koristimo biber kurkumu. 

foto: Profimedia

kurir.rs/hit

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...