NAJBOLJE DA NAM SE OBUSTAVE RAČUNI I DA NE PLAĆAMO STRUJU! Goga Sekulić predložila mere zbog finansijske krize: Iznela svoj STAV!
Foto: Damir Dervišagić

haos

NAJBOLJE DA NAM SE OBUSTAVE RAČUNI I DA NE PLAĆAMO STRUJU! Goga Sekulić predložila mere zbog finansijske krize: Iznela svoj STAV!

Stars -

Goga Sekulić kao i mnoge njene kolege našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, budući da joj je onemogućeno da nastupa.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

- Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo - rekla je Goga u emisiji "Exkluziv".

Podsetimo, i mnoge kolege Goge Sekulić priznale su da se suočavaju sa finansijskim problemima, a o tome je javno govorila pevačica Mina Kostić.

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! - rekla je za "Star" ranije pevačica.

Mina Kostić
Mina Kostić foto: Printscreen/Premijera

- Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše - dodala je.

Goga Sekulić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Star/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

MINA VRBAŠKI UHVAĆENA U DRUŠTVU BIVŠEG ZADRUGARA: Izašla iz Zadruge zbog smrtnog slučaja u porodici, a sada pokazala kako UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track