OTKAD SAM SE PORODILA, SAMO MI JE OVA SLIKA U GLAVI! Luna progovorila o GAGIJU i ANABELI: Fotkom iz prošlosti RAZNEŽILA sve!
Foto: Printscreen Pink, Printscreen Instagam, ATA images

EMOTIVNO

OTKAD SAM SE PORODILA, SAMO MI JE OVA SLIKA U GLAVI! Luna progovorila o GAGIJU i ANABELI: Fotkom iz prošlosti RAZNEŽILA sve!

Stars -

Rijaliti zvezda i pevačica, Luna Đogani, porodila se 15. juna i na svet donela ćerkicu Miju Miljković. Sada se Luna prisetila svog detinjstva, i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jednu fotografiju iz svog porodičnog albuma.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Pink

Naime, novopečena mama podelila je sliku na kojoj ona kao beba pozira sa mamom Anabelom i tatom Gagijem. Uz fotografiju je dodala i pesmu njenih roditelja "Želim da budem sa tobom ovu noć", a dodala je i par reči:

- Kažu da si emotivan tih "nekoliko" dana posle porođaja, ne možeš da kontrolišeš svoje emocije i osećanja, ja evo, od tog dana nisam tužna, niti imam loše emocije, već one predivne, najlepše, neopisive. Ali od tog dana, često mi je ova slika u glavi, i često je gledam. Šta je u stvari život i šta nas čini srećnima. Eto - napisala je Luna na Instagramu.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Luna i Marko Miljković pojavili su se u Amidži šouu, a Miljković je tada istakao da je u sjajnim odnosima sa Gagijem, a da se sa Anabelom neće pomiriti:

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: ATA Images

- Kao što smo Gagi i ja, Anabela i ja nećemo biti nikad. Nema šta da se smeškamo. Možemo da odnos gradimo kroz poštovanje, ljubav između nas nećete videti nikad. Zbog Lune i Mije ćemo graditi svoj odnos, poštovanje, pomirenje, poverenje. Nema potrebe da ima ljubavi. Luna je do sad imala teret - govorio je Marko tada, a Luna je objasnila da je njoj bilo najteže:

- Meni je najteže, to je moja majka, uvek će to biti, i za mene je najbolja majka, kakve god situacije mi imali. On je moj muž, volim ga najviše na svetu. Uvek je taj pritisak, kako će da se oseća ona, kako će on - rekla je Luna.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:07

PRVA ŠETNJA PORODICE MILJKOVIĆ! Mama LUNA pozira, a tata MARKO gura kolica: Đoganijeva pokazala kako uživaju sa ćerkicom MIJOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track