00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

tuga

KIKA JE BILA PRVA GEJMERKA U SRBIJI: Razbijala u MUŠKOJ IGRICI, majka joj je kupila opremu, a nisu svi BLAGONAKLONO gledali na nju

Stars -

Srpsku javnost potresla je vest da je influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji "Jutjub“ kanal broji preko 700 hiljada pretplatnika. Naime, ona je bila prva devojka u Srbiji koja je počela da se snima kako igra igrice.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Youtube/Kika

Kika je jednom prilikom pričala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je "promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. U jednom trenutku njen kanal bio je najbržerastući u Srbiji, a u igrici "Minecraft" je bila među najboljima.

Ona je najpre snimala sa drugaricom Kejti, ali je došlo do nesporazuma među njima, te je odlučila da karijeru započne samostalno. Najveća podrška su joj bile majka i sestra. Mama Nataša joj je kupila svu opremu koja joj je bila neophodna da počne da snima, dok je sestra Ivana na početku pregledala sve klipove, pre nego što ih objavi na svom kanalu, davala joj je savete i slično.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Youtube/Kika

"Strimujući“ igrice Kika je vrlo brzo stekla veliku popularnost među drugim igračima. Bila je jedna od prvih devojčica koje "strimuju“ dok igraju igrice, pa je bilo podeljenih mišljenja. Dok su neki podržavali njenu hrabrost, drugi nisu blagonaklono gledali na to što devojčica igra igrice namenjene dečacima. Do prvih hiljadu pretplatnika je stigla za samo mesec dana, dok ju je godinu dana kasnije pratilo skoro 50 hiljada korisnika "Jutjuba" sa prostora cele bivše Jugoslavije.

Bilo je neobično to što devojčica igra igrice i takav sadržaj objavljuje na toj platformi, te je kanal „Kika“ postao jedan od najbrže rastućih na Balkanu. Svoje pratioce zvala je "mackenzi“ i "kikomani".

Iako je uživala veliku popularnost među mlađim korisnicima "Jutjuba" i društvenih mreža, Kristinu Đukić je upoznala i šira javnost tokom tzv. "drame“ između nje i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine. Javnost je smrti mlade jutjuberke obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Youtube/Kika

Kurir.rs/A.A./biografija.org

Bonus video:

07:08

PREMINULA MI JE NA RUKAMA, MOJA LJUBIMICA! Izvorinka Milošević samo što je oženila sina PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track