03:22

Jeziva ispovest Aleksandre Mladenović BILA SAM U DEPRESIJI Onda je odlučula da smrša

Potpuno iskreno

TEŠKO JE! SVI SU ME NAPADALI! Jeziva ispovest Aleksandre Mladenović BILA SAM U DEPRESIJI Onda je odlučula da uradi OVO

Stars -

Višak kilograma nije izbor i ako učinimo da je nekoga sramota zbog viška kilograma, on će se samo osećati još gore. I poznati ljudi pate od viška kilograma, a jedna od njih bila je i Aleksandra Mladenović.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

- Što se tiče ljubavi, nisam, da kažem plakala, zaplače svaki živ čovek. Napadali su me da sam imala neke silne operacije lia. Da sam ovo, da sam ono. Bila sam malo u depresiji. To me je jako pogodilo - kaže za televiziju Kurir Aleksandra Mladenović.

Ona dodaje da je sve to delovalo tako, jer se ugojila, a onda odlučila da smrša.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

- Nisam mogla da objašnjavam svima. Da ima hormonski disbalans, da ništa na sebi nisam radila, da se nisam botoksirala. Onda sam odlučila da skroz smršam i da se dovedem u onaj izgled, kakva sam bila - iskrena je Aleksandra.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Aleksandra je prvi singl pod nazivom „Moj si nek’ si najgori“ objavila je 2016. godine. Naredne godine je publiku „počastila“ pesmu „Ljubav ili ludilo“. Usledili su singlovi „Samo mi sudite pošteno“, „Jača sam od tebe“, „Nema ljubavi da nije bolela“ i drugi. Njen album prvenac je svetlost dana ugledao 2019. godine pod nazivom „Poseban“.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:35

ESTRADA ME JURI PO KAFANAMA ZA NACIONALNU PENZIJU! Dačić priznao da je doživeo svakakve situacije MORA DA POSTOJI KRITERIJUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja