02:32

SAŠA MATIĆ JE JEDINI KOJI JE SNIMIO DUETE SA CECOM I KARLEUŠOM Sada je progovorio o ljutim suparnicama: Ne pričam o tome, ali...

estradni odnosi

SAŠA MATIĆ JE JEDINI KOJI JE SNIMIO DUETE SA CECOM I KARLEUŠOM Sada je progovorio o ljutim suparnicama: Ne pričam o tome, ali...

Stars -

Sašu Matića u poslednje vreme ne možemo toliko često da vidimo u Beogradu, ali smo ga ovoga puta zatekli na jednom nastupu.

Saša Matić je ekipi Kurir televizije otkrio kako je proslavio rođendan, da li priprema novi album, kako mu se Angelina čini kao mlada autorska, ali i da li ga je Jelena Rozga pozvala na primorje ovog leta.

Saša Matić
foto: Kurir televizija

- Što se tiče rođendana ništa nisam slavio. Došao sam sa puta, bio sam sa mojom decom, pojeli smo tortu i otišli smo u krevet - rekao je Saša Matić za Kurir televiziju.

A da li je istina da Saša priprema nov album...

- Ma ne pripremam nov album. Kakav album... Album je izašao polovinom decembra. Komponujem i radim. Otom-potom - izjavio je Matić.

Popularna mlada pevačica Angelina je komponovala jednu Matićevu pesmu.

Saša Matić
foto: Kurir televizija

- Angelina je jedan kompletan autor, kao i ličnost i dobar vokal. Ona je mlada devojka za koju vreme apsolutno radi - rekao je Saša.

Saša je uspeo da uradi duete sa dve supranice Jelenom Karleušom i Cecom.

- Ja o tome ne pričam. To su njihove stvari, one znaju zašto je to tako. Meni su obe drage i oba ta dueta su mi draga. To je meni najvažnije. Ostalo je njihova stvar - rekao je Matić.

Saša Matić, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:28

Saša Matić nastup u Kotoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track