02:02

ŠOKANTNO! Vesna Đogani za Kurir TV otkrila kakve se DEVOJKE SVIĐAJU ĐOLETU: Njemu ne prilaze, zbog ovoga MENE TO VIŠE NE DOTIČE

saseče ih u pogledu

ŠOKANTNO! Vesna Đogani za Kurir TV otkrila kakve se DEVOJKE SVIĐAJU ĐOLETU: Njemu ne prilaze, zbog ovoga MENE TO VIŠE NE DOTIČE

Stars -

Devojke koje bi Đoletu prišle, znaju po njegovom pogledu da ne rade to. Jer ih on pogledom saseče. Prosto on ne voli takve. On više voli da pogleda neku mladu normalnu ženu koja izgleda jako prijatno i pristOjno, a ništa prenaglašeno, otkrila je pevačica Vesna Đogani.

Pevačica je trenutno na porodičnom odmoru u jednom hotelu u Bečićima koji već preko 10 godina posećuju. Ona je odlučila da ugosti našu ekipu sa terena i otkrije neke zanimljive detalje.

Naime, ona se dotakla svog muža Đoleta i njegovog ponašanja na odmoru.

Vesna Đogani
foto: Kurir televizija

- Svakodnevno trenira. Kada smo kući ja sam ta koja ustaje ranije, mada ovde on ustaje prvi i kreće da trči. istrenira, pozdravi se sa svim komšijama koje sreće ujutru i onda stavi peškire na plažu. Potom mi donese kaficu u sobu - rekla je pevačica.

Ona se osvrnula i na pitanje o tome da li Đoletu prilaze devojke gde je navela da to ne rade zbog njegovog stava da ih odma saseče pogledom.

- Pa nekada davno i jeste. Sada i kada mu neko prilazi baš sam postala flegma na te stvari. Moj Đole ima taj jedan stav gde mu i ne prilazi svako. Te devojke koje bi ga i gledale i prišle znaju po njegovom pogledu da ne rade to. Jer ih on pogledom saseče. Prosto on ne voli takve. On više voli da pogleda neku mladu normalnu ženu koja izgleda jako prijatno i pristajno, a ništa prenaglašeno - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

MILICA PAVLOVIĆ ME NAJVIŠE NERVIRA SA ESTRADE: Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKLA! LETEĆE PERJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track