POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE, SADA I OVO: Pevačica doživela NEZGODU, završila na ušivanju, glava joj KRVAVA, ŠOK FOTKE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

svi su se zabrinuli!

POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE, SADA I OVO: Pevačica doživela NEZGODU, završila na ušivanju, glava joj KRVAVA, ŠOK FOTKE! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ruža Rupić objavila je na Instagramu video i otkrila da je sinoć doživela nezgodu zbog koje je završila u bolnici.

Naime, ona je pala na ulici i povredila bradu.

Ruža Rupić
foto: Printscreen/Instagram

Odmah se uputila u bolnicu, gde su morali da joj ušiju ranu.

Ne znam šta mi je bilo, verovatno me je malo stigao i umor. Boli me ali nije strašno, Bogu hvala. Bilo je mokro ja nisam pazila. Verujte mi ozbiljne su pripreme za nove projekte koji me očekuju uskoro tako da verovatno i manjak koncentracije - rekla je Ruža Rupić.

Ruža Rupić
foto: Printscreen/Instagram

- Ne znam šta mi je bilo, verovatno me je malo stigao i umor. Boli me ali nije strašno, Bogu hvala. Bilo je mokro ja nisam pazila. Verujte mi ozbiljne su pripreme za nove projekte koji me očekuju uskoro tako da verovatno i manjak koncentracije - rekla je Ruža Rupić.

Podsetimo, Ruži nije ovo jedina nesreća, pre par godina, pevačica je doživela tešku saobraćajnu nesreću, a o tome je pričala u emisiji.

- Ja sam imala saobraćajnu nesreću, polomila ključnu kost i rebro, i tada sam shvatila da ako tada ne uradim nešto možda neću imati kad. Tako je sve počelo - rekla je Ruža u emisiji "Magazin In".

Kurir.rs

Bonus video:

02:08

Ruža Rupić: Od kako sam udomila mačku kod mene nema mesta za ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track