ŠUŠKALO SE DA JE DŽEHVINO PRAVO IME SUADA: Otkrivena tajna imena pevačice, brat rešio da raskrinka PORODICU!
Foto: Printscreen/Instagram

SAD JE JASNO

ŠUŠKALO SE DA JE DŽEHVINO PRAVO IME SUADA: Otkrivena tajna imena pevačice, brat rešio da raskrinka PORODICU!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović stekla je popularnost učešćem u rijalitiju "Zadruga 1", a ono što je tada bila jedna od glavnih tema jeste afera o pravom imenu pevačice.

Dosta se spekulisalo u medijima o pravom imenu Teodore Džehverović, a ono što su domaći mediji pisali jeste da se pevačica zaprao zove Suada, dok je njen brat Sava dobio ime Senad.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Kako se navodilo, njima su roditelji navodno promenili imena po dolasku iz Bosne u Srbiju. Sava se svojevremeno oglasio na Instagram profilu i otkrio istinu o aferi "lažnog imena".

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

- Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam lično dao ime Teodora, i to pre rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. One koji o mojoj porodici znaju više od mene molim da prikažu i javno objave rodni list sa dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala - poručio je svojevremeno Sava putem društvene mreže.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Teodorin otac zove se Sead, rodom je iz Bosne, a sa nekoliko članova svoje porodice prestao je da govori kada je odlučio da oženi Teodorinu mamu Gocu. Nakon izvesnog vremena, Goca je muža dovela u svoje rodno mesto Kačarevo, pisali su ranije domaći mediji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track