01:09

OVO JE JEDINI NASLEDNIK ŠABANA ŠAULIĆA?! Kodić za Kurir TV otkrio osobu sa estrade koja jedina može naslediti LEGENDARNOG PEVAČA

šokantno

OVO JE JEDINI NASLEDNIK ŠABANA ŠAULIĆA?! Kodić za Kurir TV otkrio osobu sa estrade koja jedina može naslediti LEGENDARNOG PEVAČA

Stars -

Čuveni harmonikaš Mirko Kodić gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se osvrnuo na legendarnog pevača Šabana Šaulića, ali i na njegov spomenik u Šapcu.

- On (Šaban Šaulić) uvek je pevao za narod, to je njegov lik, to je on, meni se od dopada. Hvala gradonačelniku Šapca i ministarstvu kulture jer su uradili jednu veliku stvar za jednog velikog umetnika koji se više nikada neće roditi. Mi njega volimo, ja idem prekosutra ponovo u Šabac da odnesem jedan cvet - rekao je Kodić.

Mirko Kodić
foto: Kurir Televizija

- Ja sam prošao ceo svet, jedan voditelj me je pitao "šta Vama nedostaje u životu? Imate para, porodicu, kuću, veliko ime, karijeru..." A ja rek'o nedostaje mi sa kim da sviram! Otišao je jedan veliki čovek sa kojim sam najviše voleo da sviram, to je teklo 35 godina i neka mu je laka zemlja - rekao je Kodić.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li postoji neko sa estrade ko može naslediti legendarnog pevača.

- Vidim to na prvu u Slobi Radanoviću. Samo da bude pametan i dostojanstven. Da poštuje narod, a što se tiče glasovno, da on to može - rekao je Kodić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

NAKON BISTE, ŠABAN ŠAULIĆ DOBIJA I ULICU?! Harmonikaši otkrili šta misle o spomeniku KOJEG JE HASAN DUDIĆ OCRNIO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track