BAKA PRASE ZARAĐIVAO BASNOSLOVNU CIFRU OD JUTJUB KANALA: Evo koliko para gubi, od mesečne zarade će vam se ZAVRTETI u glavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Shutterstock

UGAŠEN KANAL

BAKA PRASE ZARAĐIVAO BASNOSLOVNU CIFRU OD JUTJUB KANALA: Evo koliko para gubi, od mesečne zarade će vam se ZAVRTETI u glavi (FOTO)

Stars -

Jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baka Prase ugašen je kanal, a on se tim povodom i oglasio na svom Instagram profilu.

Bakin kanal brojao je preko 2 miliona pratilaca i iako još uvek nisu poznati detalji njegovog gašenja, u medijima se polemisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na ovoj popularnoj mreži.

Baka Prase
foto: Printscreen Youtube

Prema podacima sa sajta socialblade.com i statistici, Bakin kanal je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u našoj zemlji.

Procenjuje se da je mesečno mogao da zarađuje mnogo novca, a u zavisnosti od sadržaja i broja objava, kao i monetizacije, zarada na mesečnom nivou kretala se između 4.700 evra i 74.500 evra.

Baka Prase
foto: Printscreen/socialblade

Inače, dugo se spekulisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu, pa korisnici društvenih mreža komentarišu da je to jedan od mogućih razloga.

Jutjuber je prošle nedelje bio na saslušanju zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podneo vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track