Najnovije vesti

"KLANJAO JE NA MOJE OČI 5 PUTA DNEVNO" Dejan Dragojević priznao da je prešao u ISLAM, a bivša TAŠTA otkrila zašto je to uradio...
Foto: Printscreen

Klanjao je na moje oči pet puta dnevno"

"KLANJAO JE NA MOJE OČI 5 PUTA DNEVNO" Dejan Dragojević priznao da je prešao u ISLAM, a bivša TAŠTA otkrila zašto je to uradio...

Stars

"Klanjao je na moje oči pet puta dnevno" Dejan Dragojević četiri godine u islamu, a Dalilina mama prva otkrila da je promenio veru.

Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promenio je veru i prešao u islam, a sada je prvi put progovorio o tome.

Podsetimo, pre nego što je dejan javno otkrio da je prešao u islam, pre toga je Dalilina majka, Emina Mujić, tvrdila da je promenio veru.

- On je sam pristao na to. Milioni ljudi su promenili veru, najbitnije je da je Dejan u svemu tome pronašao sebe i mir. Kada je teško, svi se mi molimo - zaključila je Emina pre manje od dve godine.

Podsetimo, bivši zadrugar je sada otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

On je snimio kako je obukao gelabiju - belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

- Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u "Poslanikovu džamiju". Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan - otkrio je Dragojević.

- Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja i sad se zove Huso! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila - pričao je Huso i dodaje da je njegova kuma pomogla Dragojeviću da nauči sve o islamu.

kurir.rs/blic/republika

Bonus video:

00:20

DRAGOJEVIĆ OD RAZVODA SA DALILOM ZADRŽAO SAMO VERU! Dejan otišao u Meku da se POMOLI ALAHU, ritualno se čisti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja