OVAKO SE ZAPRAVO ZOVE ELEKTRA ELIT! Godinama je KRILA svoje muško ime i prezime, a sada je ISCURILO, niste ni sanjali ovu ISTINU
Eelektra Elit, Foto: Kurir televizija

sada se zna

OVAKO SE ZAPRAVO ZOVE ELEKTRA ELIT! Godinama je KRILA svoje muško ime i prezime, a sada je ISCURILO, niste ni sanjali ovu ISTINU

Stars -

Elektra Elit, koja kao elitna prostitutka zarađuje na sat i do 1.000 evra, sebe predstavlja kao transrodnu osobu i tvrdi da joj je to pravo ime, upisano i u lična dokumenta. To je tačno, ali nije uvek bilo tako.

Kako prenose mediji od izvora bliskog ovoj elitnoj prostitutki i pevačici iz Švajcarske, ona je rođena kao Đuro Ostojić 1977. i u svom rodnom selu živela je uobičajeno, kao i svi ostali mladići i devojke tog vremena.

Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like,  sagovornik je više nije viđao.
Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like, sagovornik je više nije viđao.foto: Printscreen/Grand

- Đuro je tada, u detinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom decom. Ne sećam se da se po njemu videlo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala deca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosečno. Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva deca nakon škole, pa tako i Đuro - priča izvor koji je rodom iz sela odakle je i Elektra Elit, a Elektra je nedavno govorila o svom lošem iskustvu.

Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like, sagovornik je više nije viđao.

Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like,  sagovornik je više nije viđao.
Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like, sagovornik je više nije viđao.foto: Printscreen/Premijera

- Mislim da su iz Hrvatske otišli za vreme rata devedesetih, kao i većina Srba tada. Posle mnogo godina sam čuo da se oženio i da je otišao u Švajcarsku, a onda i da je promenio ime u Leon, s tim što se ljudima iz Srbije predstavljao kao Lav. Valjda mu je tako pisalo i u dokumentima. A sad je promenio pol i zove se Elektra. Kad sam ga video na televiziji bio sam šokiran, nisam to očekivao jer se nikad ranije nije pričalo o njegovim sklonostima - završava izvor.

Bonus video:

08:09

Vendi i Elektra Elit (četvrti deo)

(Kurir / Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track