ZA BRDO ZARASLO U ŠUMU NA ROSAMA ISKEŠIRAO 2 MILIONA €! Piksi je za RAJ u CG izabrao baš ovaj PLAC, a komšije mu SRPSKI BOGATAŠI
Foto: Kurir, Nenad Kostić, Zorana Jevtić

ZA BRDO ZARASLO U ŠUMU NA ROSAMA ISKEŠIRAO 2 MILIONA €! Piksi je za RAJ u CG izabrao baš ovaj PLAC, a komšije mu SRPSKI BOGATAŠI

Stars -

Fudbalski trener i bivši igrač Dragan Stojković Piksi, kao i biznismen Miroslav Mišković imaju u Crnoj Gori imaju svoje parče mira. Nekadašnji fudbaler je prošle godine pazario zemlju odmah do rizorta biznismena Miškovića.

Trener naše reprezentacije je za to iskeširao oko dva miliona evra, saznao je Kurir.

Naša ekipa, koja je posetila ovo mesto, razgovarala je sa meštanima, koji su nam objasnili gde se nalazi lokacija na kojoj je Stojković kupio plac.

Dragan Stojković Piksi, Dragan Stojković, Crna Gora, Plac, Naselje Rosa
foto: Kurir

- Evo, vidite ono brdo tamo, to vam je Piksi kupio. Odmah do ograde vile Miškovića. Jeste šuma, brdo, ali vredi minimum dva miliona. To je kupio od jednog biznismena. Može da se dođe peške, ali najbolje s broda. Doduše, sva ta šuma što je izrasla mora da se vadi i da se napravi plac, pa onda da se zida - priča nam meštanin Rosa, gde se nalazi plac.

Inače, pored Stojkovića, kuće u blizini ima i glumica Bojana Maljević, koja godinama nije dolazila u kuću na moru, kao i Seka Sablić. Stojkovići obožavaju da letuju na Jadranskom moru.

Miroslav Mišković
foto: Nenad Kostić

kurir.rs

Bonus video:

00:34

Vila Miškovića u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track