"MOJ DRUG JE BIO SA NJOM ZA NOVAC" Golubović optužio Aleksandru Nikolić da se bavila najstarijim zanatom "Idemo na poligraf"
Foto: Nenad Kostić

skandal

"MOJ DRUG JE BIO SA NJOM ZA NOVAC" Golubović optužio Aleksandru Nikolić da se bavila najstarijim zanatom "Idemo na poligraf"

Stars -

Bivši zadrugar Kristijan Golubović izneo je teške optužbe na račun trudne Aleksandre Nikolić koju je optužio da se bavila najstarijim zanatom.

Kristijan Golubović
foto: screenshot Pink tv

Kako pišu domaći mediji, Kristijanu ništa nije sveto, ni to što je pobednica Zadruge u blagoslovenom stanju i ne prestaje da iznosi optužbe na njen račun.

Navodno, on tvrdi da za ove optužbe ima i dokaze i da se ne plaši da ode i na sud.

- Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i Zadruzi, sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš sa: "Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti". Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili - priča Kristijan za "Scandal" i dodaje:

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Pink tv

- Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali - završava Kristijan.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track