KURIR TV NA KONCERTU PRIJOVIĆKE U HRVATSKOJ: Evo šta Zagrepčani misle o srpskoj pevačici! Jedan odgovor POSEBNO IZNENADIO (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

"PRIJA" FENOMEN

KURIR TV NA KONCERTU PRIJOVIĆKE U HRVATSKOJ: Evo šta Zagrepčani misle o srpskoj pevačici! Jedan odgovor POSEBNO IZNENADIO (VIDEO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović održala je tri od pet zakazanih koncerata u zagrebačkoj areni. Ekipa Kurir televizije bila je na licu mesta i razgovarala sa prisutnima.

Evo šta su neke od Zagrepčaniki rekle za Kurir TV:

- Ona kao ona ima takvu nekakvu harizmu koja privlači ljude, ali definitivno je i do toga da kada se jedan koncert prodao, ljudi su se pomamili za kartama, pa se prodao i drugi jer niko ne želi propustiti taj doživljaj.

koncert
foto: Kurir televizija

- Ja mislim da su tu, osim njene glazbe koja je zaista fantastična veliki uticaj imale i društvene mreže i samo to njeno držanje na pozornici. Uvek ima držanje kao dama i to nam se sviđa.

koncert
foto: Kurir televizija

- Mi smo htele ići u Beograd, ali onda je izbacila Zagreb i rekle smo to je to. Odmah smo kupile karte za prvu arenu. Mi Harvati nemamo problem sa srpskom glazbom, jednostavno je slušamo. Mi mladi to volimo.

A na pitanje od kada datira toliko interesovanja za Aleksandru Prijović u Hrvatskoj jedan od hrvatskih novinara je dao iznenađujući odgovor da je ona otpevala najpre njegov ljubavni život, pa njegov džep.

koncert
foto: Kurir televizija

- Daleke 2018. otpevala je moj ljubavni život pesmom Za nas kasno je. Nakon toga otpevala je moj džep pesmom Bogata sirotinja. Zanimljiva je za hrvatske medije naročito u poslednje vreme. Od kako je krenula prodaja ovih arena niko ne želi da propusti da bude deo ovog spektakla. Ona je trenutno rekorderka Arene Zagreb. Gde ide masa tu žele svi.

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:20

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track