Najnovije vesti

ZAPALJEN AUTO OCA MAJE MARINKOVIĆ! Sve se desilo u toku noći, TAKI objavio fotografiju, od vozila nije ostalo ništa! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

skandal

ZAPALJEN AUTO OCA MAJE MARINKOVIĆ! Sve se desilo u toku noći, TAKI objavio fotografiju, od vozila nije ostalo ništa! (FOTO)

Stars -

Radomiru Marinkoviću Takiju zapaljen je automobil u toku noći.

Otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je, najpre, video snimak svog spaljenog automobila, a zatim i pokazao da je još nekoliko vozila koji su se našla na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno.

On se ovim povodom oglasio za domaće medije i otkrio:

- Automobil je moj, trenutno sam u policiji - rekao je Taki.

Taki MARINKOVIĆ
foto: Printscreen

Podsetimo, Marinković je nedavno bio opljačkan.

Naime, Taki je tog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

- Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odneto, od gaća do novca, preko lisica, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije - rekao je Taki tada.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track