MARKO BULAT SE PRISETIO TELEFONSKOG RAZGOVORA SA SINANOM SAKIĆEM: Ovo mi je rekao za sina Alena, ostao sam zatečen! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

kurir tv

MARKO BULAT SE PRISETIO TELEFONSKOG RAZGOVORA SA SINANOM SAKIĆEM: Ovo mi je rekao za sina Alena, ostao sam zatečen! (VIDEO)

Stars -

Pevač Marko Bulat gostovao je na Kurir televiziji kod voditelj Ivana Gajića.

Između raznih tema, promuvala se i ona o njegovoj saradnji sa Sinanom Sakićem.

Marko Bulat
foto: Printscreen Pink

- Imamo čak i duetsku pesmu, ali nemamo spot, jedino da mi veštačka inteligencija stvori Sinana. Morao bih da vidim oko vlasništva tih snimaka. Moram da ispričam ekskluzivu jednu, ne može bolja anegdota biti - započeo je Bulat, pa nastavio:

Sinan Sakić
foto: T.Ilić

- Zvoni meni telefon i Sinan kaže "Marko, znaš šta se desilo, moj Alen mi kaže da pevam okej, ali da je Marko Bulat Kralj" to mi je rekao, bio sam baš zatečen, imali smo tu slobodu, pa me zvao i to mi rekao.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:16

VIŠE JE ZLIH LJUDI, OSVRNITE SE OKO SEBE Marko Bulat emotivno o supruzi: Posećivala je dnevne bolnice, a sada čekam da se vrati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track