"MI SMO SVE NJEGOVE BUBICE TAKO LEČILI" ĆANA OTKRILA KAKO SA SUPRUGOM VASPITAVA SINA: Disciplina kao u vojsci: Kad pretera...
Foto: Printscreen/Paparacolov

vaspitanje

"MI SMO SVE NJEGOVE BUBICE TAKO LEČILI" ĆANA OTKRILA KAKO SA SUPRUGOM VASPITAVA SINA: Disciplina kao u vojsci: Kad pretera...

Stars -

Stanojka Mitrović Ćana progovorila o svom sinu jedincu, te otkrila kroz kakve je probleme prolazila tokom njegovog odrastanja.

Ćana je tokom jednog intervjua ispričala je kojom taktikom su se služili ona i njen suprug, kako bi sina jedinca izveli na pravi put, te otkrila da je njenom jedincu tokom puberteta smetalo to što mu majka često nije kod kuće zbog nastupa.

Ćana
foto: Kurir televizija

- Nije on bio problematičan, bilo je nestašluka, naravno, kao i svako dete. Ja sam bila zauzeta, pa je to njemu smetalo, kada sam kući, pričam preko telefona i onda krene da me ljubi, a ja ugovaram nastup ili tako nešto i onda kažem: "Izvinite, nazvaću vas uskoro, imam neki problem", a Luka mi kaže: "Do ovde mi je tvog posla" i onda shvatim da on samo traži pažnju - započela je Ćana.

- Niko nam u životu nije skucao na vrata, kada je počeo da izlazi nije dolazio pijan. Suprug je sportski tip, radio je u specijali, i onda kada Luka pretera u nečemu, onda ide sklekovi, pa sve po redu, mi smo sve bubice njegove lečili tako - ispričala je popularna pevačica u emisiji "Ispovest".

Stanojka je nedavno izjavila da postoje koleginice sa estrade koje su kako kaže, spremne i da se ponize za "dobru lovu":

- Dosta puta ljudima sa strane kad vide taj silni bakšiš, kao da su honorari dogovoreni, a ovo dodatno, ne, to nije tako. Išla sam uvek na fiksnu cenu i fiksno vreme, nikad nisam pevala od jutra do sutra, jer bilo je raznoraznih situacija kojih sam se naslušala od starijih koleginica, tako da sam rešila, manje para, ali mirnija glava - rekla je Mitrovićeva za Grand i dodala:

ćana

- Dešavalo se da su koleginice morale da rade neke poslove u kuhinji čak, jer postoje ljudi koji misle da sa parama mogu sve, pa je njima bio gušt da oni to plate, a da nekog nateraju da tamo ljušti krompir, nebitno da li je to jedan krompir ili pet, ali je to sa moje tačke gledišta potcenjivanje. - rekla je pevačica.

Kurir.rs/ Republika /Preneo: M. J.

Bonus video:

00:32

SJAJNA ZABAVA I OVOG VIKENDA! Kod Gajića ove subote u emisiji „dIvan show“ Zahar, Elma i Vanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track