DADILJA POBEGLA OD MUZIČARA GLAVOM BEZ OBZIRA Molila ga da PRESTANE samo 1 stvar, ugrozio joj zdravlje, nije samo nju MALTETIRAO
Foto: Profimedia

DADILJA POBEGLA OD MUZIČARA GLAVOM BEZ OBZIRA Molila ga da PRESTANE samo 1 stvar, ugrozio joj zdravlje, nije samo nju MALTETIRAO

Stars -

Mnoge poznate ličnosti zbog prirode svog posla, čestih putovanja i izostanaka od kuće, primorana je da za svoju decu uzimaju bebisiterke.

Iako je svetska praksa da radnici poznatih ličnosti potpišu i ugovor o tajnosti, kod nas izgleda nije ta praksa kod svih zaživela.

dadilja
foto: Shutterstock

Tako su ljudi koji su dugo radili za jednog muzičara, pre svega obezbeđenje, vozači, ali i bebisiterke, pobegli glavom bez obzira jer nisu mogli navodno da podnesu njegovu torturu.

Jedan njegov radnik je ispričao kroz koje navodne neprijatnosti je prošla dadilja njegovog deteta.

- Ta devojka je maltene od rođenja deteta radila kod njega i njegove žene. Bila je veoma vezana za dete, kao i ona za nju. On je to znao i bio je fin prema dadilji, ali ona nije mogla da podnese to što je stan konstantno bio pun dima od marihuane. Čak je i soba u kojoj je spavala sva mirisala na "travu". Devojka je imala problem sa astmom i rekla mu je da se guši od dima, ali on nije mario za to, nego je nastavio i dalje po svom. Onda se njoj to smučilo i dala je otkaz - ispričao je reperov bivši radnik.

Njega su zbog njegovog ponašanja napuštali i obezbeđenje i vozači.

- Dešavalo se da kad pretera u poslu i konzumiranju tih opojnih supstanci, bude nesnosan i da nas opterećuje i vređa bez ikakvog razloga. Ponekad bi mu smetalo i što smo došli na posao. Naravno, on to nikad nije rekao, ali je svojom nervozom i promenom raspoloženja to pokazivao - ispričao je jednom prilikom za Kurir sagovornik, koji je muzičara napustio, ali je insistirao na anonimnosti.

Bonus video:

03:22

NEDELJU NISU PISALI MARINA I FUTA! Džejev prijatelj otkrio PRAVOG autora, pa izneo ŠOKANTNE podatke o najvećem tekstopiscu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track