PEVAČICU NAPUSTIO OTAC, GODINAMA GA NIJE BILO: Angelina prvi put o najtežem periodu: Dugo nismo dogovarali...
Foto: Instagram screenshot

PEVAČICU NAPUSTIO OTAC, GODINAMA GA NIJE BILO: Angelina prvi put o najtežem periodu: Dugo nismo dogovarali...

Stars -

Anđela Vujović, Angelina ne eksponira svoj privatni život u javnosti, a sada je prvi put je progovorila o porodičnim problemi.

Angelina
foto: Kurir televizija

Naime, ona je priznala kroz šta je prolazila tokom tinejdžerskih dana, a ovaj period definitivno ne može da izbriše iz sećanja. Angelina je progovorila o razvodu roditelj i očevom odlasku iz Srbije, zbog čega je dugo patila.

Kako i sama govori, bila je posebno vezana za svog oca, te nije mogla da prihvati činjenicu da je on otišao čak u Kinu i da se nije pojavljivao nekoliko dana, što je za nju bio bolan udarac.

Angelina
foto: Kurir TV

Angelina je, nakon dve godine, ipak odlučila da ga poseti i ode u Kinu, nakon čega su obnovili komunikaciju, ali ovaj period je zasigurno ostavio pečat na njen život:

- Moji su se razveli kad sam ja imala 15 godina, to je za svako dete teško, ali manje-više to, nego je tada moj tata morao da se preseli u Kinu, zbog posla, nije ga bilo par godina sigurno. I tada nismo razgovarali, to je bio težak period za oboje. Ja sam posle otišla u Kinu, nakon dve godine, tada smo krenuli da razgovaramo opet - priznala je pevačica u jednoj emisiji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track