PRIJA NA 10 AUTFITA ZA OSJEČKE KONCERTE PUKLA 20.000 Є! Samo za jednu haljinu iskeširala 7.000 Є, a ovaj stajling sve ŠOKIRAO
Foto: printscreen/Instagram, Printscreen

široko

PRIJA NA 10 AUTFITA ZA OSJEČKE KONCERTE PUKLA 20.000 Є! Samo za jednu haljinu iskeširala 7.000 Є, a ovaj stajling sve ŠOKIRAO

Stars -

Poznato je da Aleksandra Prijović ne štedi novac kad je reč o garderobi koju nosi na svojoj koncertnoj turneji "Od istoka do zapada".

Tako je bilo i ovog puta, pa je Prija za 10 različitih autfita koje je ponela tokom pet večeri u Osijeku iskeširala čak 20.000 evra.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen/Instagram

Pevačica je u Osijeku najviše nosila modele "versaće", a posebno se potrudila druge večeri, kada je samo za haljinu ovog čuvenog italijanskog brenda, iskeširala 7.000 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

No, krenimo redom.

Prijovićeva je svake večeri koncert započinjala u unikatnim modelima svoje stilistkinje Tijane Todorović, pa je tako nosila zlatnu haljinu u obliku mašne od 3.000 evra, dok je na drugom koncertu ponela crni kombinezon sa srebrnim vezom od 4.000 evra. Treće veče je otvorila sa zlatnim kombinezom od 4.000 evra, a četvrto u crnom čipkanom iste cene.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Drugi deo koncerta bio je rezervisan za modele najpoznatijih modnih kuća, pa je tako prve večeri fanovima u Osijeku zapevala u "mugler" helankama od 350 evra i belom sakou sa korsetom od 2.100 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Druge večeri, Prija je ponela i famoznu "versaće" ljubičastu metalik haljinu od 7.000 evra, dok se treće večeri odlučila za crni kožni top i mini-suknju istog brenda od 2.800 evra.

1 / 15 Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

Četvrto veče se odlučila za leopard "dolče i gabana" izdanje: haljinu od 1.450 evra, čizme od 1.150 i rukavice od 500 evra.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

Poslednje, peto veče, Prija je opet obukla šarenu mini metalik haljinu brenda "raban" od 3.500 evra, a posle se presvukla i u "balman" crnu haljinu sa detaljima u obliku srebrnih zvezda. Sve ovo dovodi do ukupne cifre od 20.000 evra.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

05:54

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track