ONA JE KRALJICA TRANSFORMACIJA: Evo koliko se Dušica Jakovljević promenila za 20 godina! Na JEDNOJ fotki je nećete PREPOZNATI!
Foto: Kurir, screenshot

ONA JE KRALJICA TRANSFORMACIJA: Evo koliko se Dušica Jakovljević promenila za 20 godina! Na JEDNOJ fotki je nećete PREPOZNATI!

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je postala poznata vodeći rijaliti formate, nikada nije krila da često posećuje klinike za estetsku hirurgiju. O operacijama koje je uradila na sebi javno je govorila.

Dušica Jakovljević
foto: Zorana Jevtić

Jakovljevićeva je dosad korigovala izgled usana, ugrađivala silikone, ubrizgavala botoks, a nedavno je po peti put operisala i nos.

1 / 8 Foto: Printscreen

- Zbog devijacije i problema sa disanjem, rešila sam da odem na pomenuti zahvat... - rekla je tada voditeljka.

- Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - kazala je svojevremeno Dušica.

1 / 13 Foto: Printscreen

Ono što je ipak njen zaštitni znak jeste kratka plava kosa na 100 načina.

Bonus video:

02:12

ZABORAVILA SAM TEKST PRVE PESME U BEOGRADSKOJ ARENI Pevačica otkrila: Ovo mi je prolazilo kroz glavu, KLATILA SAM SE KAO DETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja