PLJUŠTE UVREDE ZBOG PZE I BRESKVICE! Braja napao Sajsi MC, nazvao je nebitnom i DRUGOSRBIJANKOM: Ne trebaju nam SRBOMRSCI
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

PLJUŠTE UVREDE ZBOG PZE I BRESKVICE! Braja napao Sajsi MC, nazvao je nebitnom i DRUGOSRBIJANKOM: Ne trebaju nam SRBOMRSCI

Stars -

Teya Dora pobednik je takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" sa numerom Ramonda.

Njenu pobedu odlučio je stručni žiri koji joj je dao više glasova nego Anđeli Ignjatović Breskvici, koja je pobrala najveće simpatije publike.

Svoj sud o numerama dali su: Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Kompozitoru Draganu Brajoviću Braji nije se svidela odluka pevačice MC Sajsi, koju je optužio da je krivac što Breskvica nije pobedila, a u svom Tvitu je i izvređao.

Dragan Brajović Braja
foto: Printscreen/X

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali srbomrzci - napisao je on.

Podsetimo, večeras se održalo finale "Pesme za Evroviziju 2024" na kojem je Srbija odabrala svog predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija" koje se ove godine održava u Malmeu.

1 / 7 Foto: Printscreen/RTS

Svoj sud o numerama dao je i stručni žiri, Žika Zana dao je Dušanu Kurtiću 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dora.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track