SVI SU IZNENAĐENI KAKO JE PODELJENA IMOVINA MARINKA ROKVIĆA! Supruga Slavica glavni krivac za sve, insistirala je na OVOME
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

SVI SU IZNENAĐENI KAKO JE PODELJENA IMOVINA MARINKA ROKVIĆA! Supruga Slavica glavni krivac za sve, insistirala je na OVOME

Stars -

Pevač Marinko Rokvić nakon smrti, iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Slavicu i trojicu sinova.

Iz braka sa Slavicom je dobio Nikolu i Marka, a naslednika Darija je dobio u vanbračnoj zajednici.

Pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, za dobar odnos među braćom zaslužna je više njegova predivna supruga Slavica nego Marinko, jer je ona oduvek insistrirala na tome da se braća viđaju, druže… A, Darija je svaki put po njegovom dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina.

Nikola Rokvić, Marinko Rokvić
foto: Printscreen Prva TV, Ana Paunković

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima za domaće medije.

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. Sa decom je otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - prča izvor, a prenosi "Republika".

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:44

MARINKO ROKVIĆ MI SE JAVIO POSLE SMRTI I PITAO: ŠTA DA VAM OTPEVAM? Doktor pomislio da je lud, obratio se vladici, ON GA ŠOKIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track