PEVAČICA POTVRDILA VEZU SA MC STOJANOM, A PRE NEKOLIKO MESECI ŽELELA PRISNE SCENE S NJIM! Tek da čujete u koga je bila zaljubljena
Foto: ATAImages

šok

PEVAČICA POTVRDILA VEZU SA MC STOJANOM, A PRE NEKOLIKO MESECI ŽELELA PRISNE SCENE S NJIM! Tek da čujete u koga je bila zaljubljena

Stars -

Kao grom iz vedra neba nedavno je odjeknula vest da su Zorana Mićanović i Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan u vezi, što je pevačica za Kurir i potvrdila.

- Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC Stojanom. Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje razume ovaj posao. Trenutno mi ništa ne zamera, možda kasnije. Ja još uvek ne razmišljam o svadbi, mlada sam -rekla je Zorana na svadbi rijaliti učesnika Bore Santane i Milice Kemez.

MC Stojan, Zorana Mićanović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Međutim, pre samo nekoliko meseci Zorana je gostovala u emisiji „Amidži šou“ i priznala da je bila zaljubljena u drugog kolegu.

Zorana je otkrila da je bila u detinjstvu bila zaljubljena u Milana Stankovića, a kada nije mogla da se seti da li je simpatisala još nekoga sa javne scene, Ognjen Amidžić joj je postavio ultimatum.

Bora Santana, svadba, Milica Kemez, Zorana Sikter, Zorana Mićanović
foto: Petar Aleksić

- Na ovo moraš da odgovoriš. Sa kojim muškarcem sa javne scene bi snimana prisne scene za spot?- glasilo je pitanje na koje je pevačica nekoliko sekundi oklevala da odgovori, a kada je shvatila da ne može da izbegne poslužila se dobrim trikom.

Nucci, Nuci
foto: ATA images

- Sa Nućijem - rekla je Zorana u emisiji Amidž šou u kojoj je gostovala sa kolegom.

Bonus video:

06:08

STARS EP 299

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track