ACA LUKAS OTKRIO TAJNU ZAVOĐENJA: Evo zašto me žene MUVAJU...
Foto: Damir Dervišagić

Progovorio

ACA LUKAS OTKRIO TAJNU ZAVOĐENJA: Evo zašto me žene MUVAJU...

Stars -

Pevač Aleksandar Vukasanović, poznatiji kao Aca Lukas, sebe nikada nije smatrao velikim zavodnikom, ali je uvek bio u društvu lepih žena.

Lukas otkriva zašto pripadnice lepšeg pola lude za njim i dodaje da uvek odlazi kući kod supruge Sonje.

"Da li stvarno misliš da sam toliko lep da me gledaju žene? Ima toliko lepših muškaraca od mene, mene gledaju zato što sam Aca Lukas i zbog toga žele nešto sa mnom, a ne zato što sam lep. Jedina žena koja zna kako sam dobar frajer jeste Sonja. Da se razumemo, ja sam mnogo dobar frajer zato što sam šarmantan, pametan... A lep nisam. Sonja nije ljubomorna kada mi prilaze žene jer zna da samo nju volim. Nisam ni ja ljubomoran. Naravno da me gledaju žene, ali me ne gledaju sve pohotno kao što to neki misle", rekao je Lukas.

Lukas je u nekoliko navrata isticao koliko voli suprugu, a dodaje da se trudi da svaku njenu želju ispuni.

"Do sada Sonja nije imala nijednu želju koju nisam mogao da ispunim, znamo se veoma dobro. Muškarac ima obavezu da čini ženu srećnom, jer pripadnice lepšeg pola niko ne može da učini srećnim osim muškaraca, na bilo koji način. Ja volim da imam nasmejanu ženu pored sebe, a ona je zato uvek nasmejana kada je sa mnom jer joj sve ispunjavam", poručuje pevač.

Lukas će 29. aprila održati koncert u „Kombank areni”, a osim njega, pevaće i gosti iznenađenja.

"Ljudi sa kojima se svaki dan družim biće na mom koncertu. Gosti će biti moje drage kolege iz žirija „Zvezda granda”, pokušaću da ih u Beogradu skupim sve, mislim da su to oni zaslužili od mene, ali i ja od njih. Biće veliki umetnik i moj prijatelj Dragan Stojković Bosanac, sa njim ću napraviti nešto što je mnogo lepo, on će svirati na harmonici, a ja na klaviru, to će biti lep performans", priča Lukas i dodaje da ne planira feštu nakon koncerta.

"Nagradiću sebe posle koncerta tako što ću napraviti najdivniji na svetu afterparti kod mene u stanu, sa Sonjom, Viktorijom i Sofijom, odmah posle koncerta ćemo doći, skinuti se u pidžame i gledati televiziju i grckati. To će biti najbolji afterparti na svetu", završava pevač.

Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aca Lukas poludeo što mu je pauk podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track