ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA NOVI STARS: Hoću bebu s Filipom Živojinovićem!
Foto: Instagram

Stižu rode uskoro

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA NOVI STARS: Hoću bebu s Filipom Živojinovićem!

Stars -

Folk pevačica kaže da je sin Bobe Živojinovića pravi muškarac za nju i da zamišlja sebe u braku s njim, ali da će na to sačekati jer su još na početku veze

Ljubav između Aleksandre Prijović i njenog dečka Filipa Živojinovića toliko cveta da je pevačica poželela dete s njim! Sada kad je potpuno sigurna da je sin nekadašnjeg srpskog tenisera Bobe Živojinovića muškarac njenog života, shvatila je da je njen sledeći korak - beba.Iako je Brenina snajka na sve načine izbegavala da govori o vezi s Filipom, Prijovićeva je za Kurir Stars konačno otvorila dušu i odlučila da otkrije planove sa svojim partnerom.- Zaista mi je prelepo u vezi s Filipom i samo neka ostane tako. Osećam da je on taj pravi muškarac za ceo život. Jednostavno, našli smo se, i to je to. Naravno, kad nekog toliko voliš, onda razmišljaš i o zajedničkom životu i deci. Volela bih da imam dete s Filipom. Neka bude sin i neka liči na njega, to mi je dovoljno (smeh). Pričali smo i o tome, ali uvek se na kraju razgovora nasmejemo i jedno drugom kažemo da ima vremena - priča Aleksandra, koja je oduševljena time kako ju je prihvatila Filipova porodica, a i ona je njega upoznala sa svojom majkom, bakom i dekom, koji su presrećni što ima takvog dečka.

Mladi par je prošle nedelje bio na odmoru u Sloveniji, a prethodno je Aleksandra posetila Filipa u Americi.- S njim se prelepo osećam jer odlično funkcionišemo. Dosta vremena provodimo zajedno, a najvažnije mi je što je tolerantan i razume moj posao - rekla je folkerka.Vlasnica hita „Za nas kasno je“ nedavno je snimila novu pesmu pod nazivom „Totalna anestezija“, za koju je uradila izazovne promo fotke.- Filip mi je pomogao u izboru pesme - kaže Aleksandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja