ANA I MILUTIN KAO TINEJDŽERI: Bekuta Mrki porukama izjavljuje ljubav
Foto: Damir Dervišagić

Prepiska

ANA I MILUTIN KAO TINEJDŽERI: Bekuta Mrki porukama izjavljuje ljubav

Stars -

Ana Bekuta ne može ni dva sata da izdrži bez svog dragog Mrke! Pošto je Milutin Mrkonjić više ne prati u stopu zbog svojih poslovnih obaveza, kao što je ranije bio slučaj, ona mu svaki čas šalje poruke.

Izlivi emocijaU to smo se uverili prošle nedelje na koncertu koji je organizovan u čast Tome Zdravkovića u Kombank areni. Pevačica se zabavljala u pres centru, gde se ponašala kao kod svoje kuće. Digla je noge na stolicu, pijuckala sokić i sve vreme zverala u telefon. Oštro oko našeg paparaca uhvatilo je Bekutu u SMS dopisivanju sa njenim omiljenim funkcionerom u kom je bilo izliva emocija.Pevačica je Mrki poslala poruku „Volim te“, a potom „Nedostaješ mi puno“. Nije prošlo ni 30 sekundi kad joj je zazvonio telefon. Zvao ju je Mrka. Bekuta se raspametila, a osmeh joj je bio od uva do uva.- Halo, dragi, dobio si moje poruke? Samo sam htela da znaš da mislim na tebe. Sve bih dala da si sad pored mene - rekla je Bekuta Mrki, a kada je on predložio da dođe do Arene jer je završio s obavezama, rekla mu je da nema potrebe.

Otišla kod Mrke- Ma ne moraš da dolaziš, brzo ću završiti. Čekaj me kod kuće - rekla je folk zvezda.Čim se završio koncert, Ana je otišla kući kod svog Mrke, a ne sa ostalim kolegama u jedan restoran na zabavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track