ANA MARIJA: Ležala sam u lokvi krvi dok me je Vlada pesničio!
Foto: Facebook

Voditelj brutalno pretukao ženu

ANA MARIJA: Ležala sam u lokvi krvi dok me je Vlada pesničio!

Stars -
Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je ceo krevet bio krvav

Voditelj Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara! Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku.

"Ana je bila sanjiva kada je Vlado počeo da je pesniči. Od šoka nije bila u stanju ni da se brani. Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je ceo krevet bio krvav. Posle toga ju je udarao i po telu, kao i glavi. Pored toga udarao ju je po telu i po glavi", rekao je izvor.

"Vladimir me je brutalno pretukao i batine mu nikada neću oprostiti. Nikada radnije nije pokazivao znakove nasilja. Nažalost, pokazao je svoje pravo lice i preko toga nikada ne mogu da pređem. Mnogo me je pogodilo to što je uradio čovek koga volim i naš brak se neće nastaviti. On je dobar dečko i ne znam zašto je to uradio", rekla je Ana i dodala da nikad ne bi to očekivala od Vlade.

"Od svih drugih ljudi bih to očekivala, ali ne od Vladimira. On nikad nije digao ton na mene, a kamoli ruku. Mnogo mi je teško, ali neću ga krivički goniti. Samo neka zna da batine neću zaboraviti", rekla je šampionka u fitnesu.

U ambulanti su joj konstatovane telesne povrede na osnovu kojih će moći krivično da goni svog dojučerašnjeg partnera.

Podsetimo, Ana Marija je jučerašnjeg danas na svoj Fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:"Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama", poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

Vlada je sve pokušao da zataška i rekao je da se njegova supruga povredila na treningu.

EPK/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track