Dejan Matić: Da se nisam plasirao u finale Grand festivala, mislio bih da je skrivena kamera!

Siguran u sebe

Dejan Matić: Da se nisam plasirao u finale Grand festivala, mislio bih da je skrivena kamera!

Stars -
Matić duhovito završava utiske sa prve festivalske večeri komentarom svog nastupa uz pratnju hora: Mislim da sam objasnio

Dejan Matić, prve polufinalne večeri Grand festivala “Budi human”, svojom interpretacijom skrenuo je veliku pažnju gledalaca i ljudi iz sveta muzike.

Pesma “Ako mi odeš ti” za koju je tekst i muziku napisao Dragiša Baša a aranžman uradio Dejan Abadić, više puta je u toku izvođenja ispraćena aplauzom publike u studiju. Činjenica da pesma uvek nadje svoj pravi put još jednom je potvrđena s obzirom da je predhodno planirana za novi album Dejana Matića.

“U zadnjem minutu sam se odlučio za učešće na Grand festivalu, jer mislim da je pesma pravo remek delo”, iskreno kaže Matić ne krijući da je prve polufinalne večeri imao favorite i da je radostan što su “prošli” u finale. To su Tanja Savić, Nemanja Stevanović, Darko Martinović, Mirza Selimović.

Dejan Matić i njegovi saradnici ne kriju da su predviđali “prolazak”, a pevač u svom duhovitom maniru dodaje: “Da se nisam plasirao u finale , zaista bih mislio da je u pitanju skrivena kamera.

Matić duhovito završava utiske sa prve festivalske večeri komentarom svog nastupa uz pratnju hora: “Mislim da sam objasnio!”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja