DUNJA JE NEVEROVANTA: Ovo je nešto najlepše što je ovaj šou video
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

DUNJA JE NEVEROVANTA: Ovo je nešto najlepše što je ovaj šou video

Stars -
Imao sam utisak da sam na dečijoj Evroviziji. O tvom talentu nećemo da pričamo, ovo je savršeno, rekao je jedan od članova žirija

Dunja Jeličić predstavila se pesmom "All about that bass" koju u originalu izvodi Meghan Trainor i osvojila svih 5 glasova.

Njeno pevannje ispratila je neverovatna koreografija kojoj niko nije mogao odoleti.

"Ovo je nešto najlepše do sada" komentarisao je Milan dok je Dunja još pevala a Goca je dodala: "Ovo je strašno". Ceo studio vrišti i aplaudira.

"Ona je potpuno kopirala spot ali to je uopšte nije omelo. Ona nije opterećena, došla je i pokazala sve", rekla je Leontina.

"Ovo je bio praznik za uši. Sve je bilo skockano i simpatično, ali ti si bila ozbiljna pevačica. Ovo je bio Holivud", rekao je Hari.

"Izgledaš mi kao da ti je sve lako i 'ladna voda. Toliko si divna i talentovana. Želim ti da uspeš u životu", rekla je Goca.

"Ja sam cepidlaka uvek ali moram da kažem da je ovo najbolje što je ovaj šou ikada dao. Imao sam utisak da sam na dečijoj Evroviziji. O tvom talentu nećemo da pričamo, ovo je savršeno", rekao je Milan.

"Ti si primer kako može da se peva i da te koreografija ne opterećuje. Kada si počela da pevaš kao da nas je zapljusnuo talas slatkoće i svi smo odjednom veseli", rekla je Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=K6cWzxkQV5I

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track