DŽIDŽA: Vređaju mene kako bi se svetili Bosancu!

Brani tatu

DŽIDŽA: Vređaju mene kako bi se svetili Bosancu!

Stars -
Svi oni zaboravljaju da je Dragan i mene kritikovao kada sam se takmičila u Zvezdama Granda i da nisam imala nikakve protekcije zbog toga što mi je on tata

Mlada pevačica Aleksandra Džidža Stojković rekla je da mnogi vređaju nju kako bi se osvetili njenom ocu Draganu Stojkoviću Bosancu, koji je u žiriju Zvezda Granda.

Iako se mnogi takmičari najviše plaše komentara Stojkovića u ovom šouu, Džidža smatra da je njen tata i poznati kompozitor zapravo i blag.

"Mislim da ne iznosi iskreno svoje mišljenje kao ranije. Mislim da takmičare čak i štedi svojih oštrih komentara. Ne mislim da je spustio kriterijume tokom glasanja, ali da sada neće svakog takmičaru u lice da kaže šta iskreno misli o njegovom pevanju", rekla je Džidža.

Kada je Dragan gostovao u emisiji „Narod pita“ kod Saše Popovića, tom prilikom su pojedini gledaoci da bi Bosanca uvredili, vređali Džidžu i njeno pevanje. Međutim, Stojkovićevoj to ne smeta.

"Oni svojim vređanjem mene, meni zapravo prave reklamu. Samo neka tako nastave. Ja sam primetila da su mene na nož još od takmičenja, dočekali oni ljudi koji su imali neke svoje favorite u "Zvezdama Granda" i koje je moj tata kritikovao. Oni su hteli njemu da se svete tako što će mene vređati. Svi oni zaboravljaju da je Dragan i mene kritikovao kada sam se takmičila i da nisam imala nikakve protekcije zbog toga što mi je on tata", rekla je Aleksandra na kraju ovog susreta.

Podsetimo, Džidža je nedavno sve iznenadila kada je na društvene mreže postavila fotografije na kojima je pokazala potpuno novi imidž i izgled. Nova frizura, boja kose, drugačija garderoba i drugačija šminka potpuno su promenili izgled Stojkovićeve.

Puls/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track