EVO KAKO STARLETA LAŽE: Majka Mace Diskrecije otkriva da je njena ćerka spavala sa Lukasom (AUDIO)

EKSKLUZIVNO

EVO KAKO STARLETA LAŽE: Majka Mace Diskrecije otkriva da je njena ćerka spavala sa Lukasom (AUDIO)

Stars -
Senada Nurkić pred kamerama je negirala da bi njena majka izjavila da je spavala sa folkerom i za to uzela novac. Međutim, audio-zapis koji objavljujemo govori suprotno

Starleta Maca Diskrecija u emisiji na TV Hepi "Goli život" demantovala je svoju majku Enesu Hodžić, koja je za Kurir ispričala da je njena ćerka Senada Nurkić spavala sa Acom Lukasom. Međutim, snimak razgovora, koji objavljujemo, otkriva pravu istinu, da je starleta masno slagala!Posle teksta Kurira, Milomir Marić, inače veliki stručnjak za starlete, pozvao je Macu da u njegovoj emisiji demantuje svoju majku, a Senada ga je poslušala.

- Pojavila se jedna informacija u novinama. Nađena je neka fotografija gde si se ti kao fan slikala sa Acom Lukasom. Čovek je u problemima pošto je objavljena navodna izjava tvoje majke da si ti bila sa njim i da ti je on obećavao neku karijeru. Demantuj to - poručio joj je Marić. Senada se nije dvoumila.

- To je naravno laž. Mislim da to moja majka nikada ne bi izjavila. Ona me jako poštuje, ispratila me je kad sam krenula. Prosula je vodu ispred vrata da me sreća prati i sve što mi se dešava ovde da bude kako treba. Što se tiče gospodina, velike zvezde Ace Lukasa, ja ga jako volim, volim njegove pesme, cenim ga kao pevača, a ja sa njim ništa imala nisam. Išla sam na njegov nastup u jednu diskoteku u Živinicama i tamo sam se uslikala sa njim i to je sve - delovala je ubedljivo Maca Diskrecija.Marić: I to je to? Ali, novine od toga prave aferu.Maca: Dobro, oni moraju da zarade neke pare. To im je posao.Marić: Rešili smo znači pošteno. Ja verujem Maci.Dok Marić veruje starleti, poslušajte audio-snimak i jasno se uverite ko laže.Podsetimo, Kurir je objavio da je Maca spavala sa Acom Lukasom za pare, što je našoj redakciji izjavila njena majka!

- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u „Zvezde Granda", ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir ispričala je Enesa Hodžić, majka Mace Diskrecije, jedne od najskandaloznijih učesnica „Parova". Takođe, otkriva da njenu ćerku nije samo Lukas prevario, te da je lista onih koji su joj nudili novac za seksualne usluge poduža i da su prednjačili likovi s estrade.

http://www.youtube.com/watch?v=c25HOTNPz64

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track