INCIDENT U ZVEZDAMA GRANDA: Šta se desi kada se Lukas i Bosanac ne slože...
Foto: Dragana Udovičić

Incident na Zvezdama Granda

INCIDENT U ZVEZDAMA GRANDA: Šta se desi kada se Lukas i Bosanac ne slože...

Stars -
Ja sam žiriju dao potpunu slobodu da kaže šta misli i to svake subote i činimo. Sukobljavamo se u mišljenjima, imamo verbalne okršaje, ali sve na tome i završava, rekao je Popović

Direktor Grand produkcije Saša Popović rekao je da nikada nije bilo ni pokušaja tuče između članova žirija šoua "Zvezda Granda".

Naime, Popoviće je objasnio da žiri ima potpunu slobodu da kaže šta misli, ali da nikada nije došlo do fizičkog obračuna između članova žirija, kako su mediji prenosili.

"Ja sam žiriju dao potpunu slobodu da kaže šta misli i to svake subote i činimo. Sukobljavamo se u mišljenjima, imamo verbalne okršaje, ali sve na tome i završava. Svako od članova žirija je veoma kompetetan i imaju jasan stav o svemu. Ali, nikada nije došlo do tuče, čak ni do pokušaja! Posle svake emisije, sedimo svi zajedno i pričamo o žiriranju, gde opet imamo ista ili različita mišljenja. Reč je o konstruktivnim raspravama", rekao je Popović za portal Kurira.

Podsetimo, mediji su preneli kako je na snimanju emisije "Zvezde Granda" umalo došlo do tuče između Ace Lukasa i Bosanca, nakon što je Bosanac Lukasu rekao da nije kompetentan da ocenjuje pevanje takmičara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track