JELENA KARLEUŠA ZA KURIR: Bosanac nek se ljuti, uvalim mu k...i!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Oštra kao i uvek

JELENA KARLEUŠA ZA KURIR: Bosanac nek se ljuti, uvalim mu k...i!

Stars -

Mnogo je tvrdoglav, pravi Bosanac, ali biće to sve kul na kraju, kaže Jelena o svađama s kolegom iz žirija „Zvezda Granda“

Jelena Karleuša je preksinoć imala spektakularan nastup u beogradskom klubu. Pop diva je pre koncerta razgovarala za Kurir i otkrila nam tajne sa snimanja „Zvezda Granda“, gde kao članica žirija svake nedelje izaziva najveću pažnju.Prezadovoljna sam tim takmičenjem, apsolutno nam niko nije ravan. Potukli smo konkurenciju do poda. To mi mnogo znači kao izazov i novo iskustvo, a i volim da na neki način pomažem mladima koji kreću mojim stopama.Zahvaljujući „Zvezdama Granda“ postala si bliska drugarica s Marijom Šerifović.- Ne, bile smo bliske i pre. Dugi niz godinama sarađujemo, ali to, naravno, nije bilo pred kamerama.Pa, niste baš gostovale jedna kod druge na koncertima. Hoćete li možda snimiti duet?- Zašto da ne, ako se desi super pesma, biće i toga. Marija je najbolja pop pevačica na našim prostorima, mnogo je volim i bilo bi mi zadovoljstvo da produbimo saradnju.Zbog čega postoji animozitet između tebe i Dragana Stojkovića Bosanca?- Nema animoziteta. On je mnogo tvrdoglav, pravi Bosanac! Čovek je malo starijeg kova, ali koliko god da se ljuti, može da dobije... (smeh) Htela sam da kažem ono što se rimuje sa tim „ljuti“, ali ipak neću. Imam poštovanje prema njegovim godinama, biće to sve kul na kraju.Da li su svađe u žiriju nameštene?- Apsolutno ne! Bez obzira na to što to deluje kao pozorište u kući i dobro inscenirani film, sve je spontano. Dobro smo uigrana ekipa koja deluje kao specijalno odeljenje (smeh). Da je sve to fejk, ne bismo imali ovoliku gledanost. Kako funkcioniše tvoja i Duškova ljubav na daljinu?- Nije to ljubav na daljinu. Mi smo non-stop zajedno, samo je to malo teže zbog naših karijera, zbog dece, ali zato moramo da žongliramo, stalno smo u avionu. Sve se može kad se hoće. Naravno, imamo bezgranično poverenje jedno u drugo i to je osnov svake veze i braka. Sledećeg meseca slavimo deset godina otkad smo počeli da se zabavljamo.Ko ti pomaže oko dece?- Ja sam prava mama. Kad sam kod kuće, ja sam ta koja decu odvozi i dovozi iz škole, spremam ih, oblačim... Kada sam na nastupima, onda su tu moja majka Divna, tetka, dadilja, kuma... Svi mi pomažu.Svake godine u jeku Evrovizije, pa i ove kada smo na taj festival poslali Sanju Vučić, krenu priče da bi bilo idealno da nas ti predstavljaš. Da li bi pristala?- Smatram da narod o tome treba da se pita, a ne nekakav žiri. Ali pošto nije tako, mislim da bi trebalo napraviti veliku anketu i pitati ljude koga bi voleli da ih predstavlja na Evroviziji. Ja svakako neću da se takmičim s anonimnim ljudima, kao što je bio slučaj ranije na Beoviziji.

O EvrovizijiNEĆU DA SE TAKMIČIM S ANONIMUSIMASvake godine u jeku Evrovizije, pa i ove kada smo na taj festival poslali Sanju Vučić, krenu priče da bi bilo idealno da nas ti predstavljaš. Da li bi pristala?- Smatram da narod o tome treba da se pita, a ne nekakav žiri. Ali pošto nije tako, mislim da bi trebalo napraviti veliku anketu i pitati ljude koga bi voleli da ih predstavlja na Evroviziji. Ja svakako neću da se takmičim s anonimnim ljudima, kao što je bio slučaj ranije na Beoviziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track