KEVINA SESTRA OTKRIVA: Zorica se stalno svađa sa mužem, ona nema kočnicu
Foto: Printskrin

Farmerka ima preku narav

KEVINA SESTRA OTKRIVA: Zorica se stalno svađa sa mužem, ona nema kočnicu

Stars -

Zorica Marković, koja se nalazi u rijalitiju „Farma“, poznata je po dreki i čestoj nervozi, a njena sestra je otkrila da je takva i privatno.

Naime, nekadašnja pevačica često ulazi u sukobe i to sa dosta mlađim devojkama. Njena sestra Radmila Simić, kaže da Zorica ume često da plane i da joj je žao tog ko joj stane na žulj.

"Znate kako, ona brzo plane. To što vidite na „Farmi“, takva je i privatno. Brzo plan i ne daj bože da joj neko stane na žulj. Ja nisam nikada. Sa njom imam lepu komunikaciju, ne znam šta to bi bilo da se posvađamo. Njen suprug zna kakva je, pa kad se ona naljuti, on se povuče i pusti je da se smiri. Plašim se malo kad gledam kako poteže stolicu na Dušicu i gubi kontrolu. Zorica ni van rijalitija ne dozvoljava da neko bude bezobrazan i nehuman, to je izluđuje", priča nam farmerkina sestra i na pitanje da li su ona i muž imali krize u braku i kako se slažu kaže:

"Ja kada odem kod njih, oni su super. Nikada nisam čula da se svađaju, ali otkud ja znam. Pričam ono što sam videla. Nije lako sa Zoricom. Teška je ona, mnogo se nervira i nema kočnicu. Ali opet, sa druge strane, ko je dobro poznaje, zna da je dobra i da nikom ne želi zlo", objasnila je Radmila, koja pomno prati svoju sestru.

"Nisam ni znala da će ona ući u rijaliti, ništa nije pričala. Tek kada je krenula u karantin, nazvala me je. Ja sam bila u šoku, ali to je ona. Voli da priređuje iznenađenja", završava Markovićeva sestra.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track