MACA DISKRECIJA VOLI PERVERZIJE: Uživam kad me šamaraju i čupaju tokom seksa!
Foto: Promo

Dominacija i u krevetu

MACA DISKRECIJA VOLI PERVERZIJE: Uživam kad me šamaraju i čupaju tokom seksa!

Stars -
Moj muškarac mora da ima najviše 35 godina, mora da bude depiliran oko polnog organa i obavezno je da bude grub u seksu, rekla je bosanska starleta

Bosanska starleta Senada Nurkić, poznata po nadimku Maca Diskrecija, izjavila je da voli muškarce koji se prema njoj tokom seksa ponašaju grubo. Voli da je šamaraju i čupaju za kosu. Kako je Maca navela, njen muškarac mora da ima najviše 35 godina i obavezno je da bude depiliran.

"U kući mi mnogo fali seks i zato stalno tražim vibrator od 20 centimetara. Moj muškarac mora da ima najviše 35 godina, mora da bude depiliran oko polnog organa i obavezno je da bude grub u seksu. Volim da dominiram u seksu i da ja upravljam njime", objašnjava Maca.

Maca nam je otkrila da voli perverzije u seksu."Volim pervezije, posebno me pali to da me čupa za kosu i sve ono što je grubo. Obavezno mora i da me šamara i udara. To je ono što najviše volim da mi partner radi. Od većine onih sa kojima sam bila tražila sam da mi rade takve stvari", objasnila je Maca."Do sada sam imala deset momaka. Smatram da to nije mnogo i sa svima sam volela da se igram u seksu", navela je Maca.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track