MARIJA ŠERIFOVIĆ VELIKA POBENICA EVROVIZIJE: A evo šta joj se dešava pred svaki koncert
Foto: Dragan Kadić

Iskreno priznala

MARIJA ŠERIFOVIĆ VELIKA POBENICA EVROVIZIJE: A evo šta joj se dešava pred svaki koncert

Stars -

Pevačica Marija Šerifović važi za strogog, ali pravednog člana žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, u kojem učestvuje već drugu sezonu zaredom.

Ipak, trudi se koliko god je u njenoj mogućnosti da takmičarima olakša pojavljivanje pred kamerama, jer se gotovo svi učesnici pred nastup, ali i na sceni tresu usled ogromne treme. Tako je bilo i u četvrtoj epizodi novog ciklusa. Kako bi pomogla jednom od takmičara u vezi sa njegovom tremom, Marija je otkrila jedan vrlo intiman detalj iz svog života.

Naime, muzička zvezda je sa javnosti podelila informaciju da pred svaki nastup ima problema sa stomakom.ž

"Pred svaki koncert imam proliv", iskreno je priznala Marija.Kolege sa kojima žirira u ovom muzičkom takmičenju odmah su požurile da je uteše. Rekle su joj da i čuvena Madona ima identične probleme.

Inače, kompletna epizoda bila je vrlo uzbudljiva. Tajanstveni član žirija ovoga puta bila je Mira Škorić, koja je bila vrlo oštra prema kolegama. U jednom trenutku je izjavila i to da je Jelena Karleuša jedina koja u žiriju ima kredibilitet, što je iznenadilo i prisutne u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track