BURNA LJUBAV SE UGASILA: Kako su se volele Marija i Elena
Foto: Kurir

Love story

BURNA LJUBAV SE UGASILA: Kako su se volele Marija i Elena

Stars -

Dizajnerka je u stopu pratila pevačicu, išla je na mnoge njene koncerte, čak i u njen rodni Kragujevac, ali je Šerifovićka zbog pritiska javnosti odlučila da raskine.

Ljubav između Marije Šerifović i Elene Karić se ugasila! Sve je počelo prijateljstvom, ali varnice su brzo sevnule! Najpre su bile obazrive dok su se viđale, ali posle nekoliko meseci su se koliko-toliko opustile, pa su najbližim prijateljima priznale ljubav.

(FOTO) O NJENOJ LJUBAVNOJ AFERI BRUJI CELI BALKAN: Mariju to baš POGODILO, evo šta je sad URADILA

Supruga Jugoslava Karića se trudila da Maru prati u stopu, te je odlazila na skoro svaki njen nastup. Tako je sredinom februara s prijateljem u poslednji čas otišla u Kragujevac, Marijin rodni grad, kako bi prisustvovala njenom koncertu, a zatim su se svi zajedno provodili u restoranu, o čemu govore fotke koje je objavio njihov zajednički prijatelj. Dizajnerka nije propustila ni Šerifovićkin koncert krajem februara u Narodnom pozorištu. Pevačica se trudila da njena draga uvek dobije mesto u VIP loži, a koliko su bile zaljubljene, govori i to što su nosile iste narukvice kako bi, kad nisu zajedno, uvek imale nešto što podseća na njihovu ljubav. Međutim, kada je Kurir otkrio da su njih dve u vezi, Marija je odlučila da raskine i otišla je u Los Anđeles, dok se njena bivša vratila mužu.

Ekipa Starsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track