MINA LAZAREVIĆ TAMANILA POSLUŽENJE: Ostala bez muža, pa se leči hranom!
Foto: Damir Dervišagić

Glumica jela ko sumanuta

MINA LAZAREVIĆ TAMANILA POSLUŽENJE: Ostala bez muža, pa se leči hranom!

Stars -
Na prijemu nakon pozorišne premijere Lazarevićeva navalila na hranu, bukvalno se davila, pričala punih usta i na kraju uzela tanjir od konobara i sama pojela sve iz njega

Glumica Mina Lazarević je na prijem nakon premijere drame „Veliki Getsbi“ stigla potpuno izgladnela, ili je hrana samo način da leči bračne rane, pošto je bukvalno tamanila posluženje bez imalo blama!

Mina je (merili smo) 20 minuta nekontrolisano uzimala hranu s tanjira i stavljala u usta sve što joj padne po ruku. Prvo je dohvatila slane štapiće obmotane pečenicom, a posle je prešla na kanapee sa ribom i tri vrste sira. Ostali gosti su diskretno uzimali posluženje, a onda vrlo stidljivo grickali, ali prvakinja Pozorišta na Terazijama grabila je hranu od svakog konobara koji je prošao pored nje. Nije prestala da zvaće ni kad joj je prišao kolega Miloš Timotijević da se pozdrave i da čuje impresije o svojoj novoj ulozi. Mina je, doduše, pričala s njim, ali punih usta, opet bez imalo blama! Na kraju večeri momak koji je služio goste shvatio je da mu je jednostavnije da Mini da tanjir s kanapeima nego da stalno trči do nje, a i on je vrlo brzo bio ispražnjen.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track