ZAVODNICA: Švajnštajger ostavio ženu zbog Ane Ivanović!

Andrea Petković koleginici našla dečka

ZAVODNICA: Švajnštajger ostavio ženu zbog Ane Ivanović!

Stars -
Nemački fudbalski reprezentativac i najlepša teniserka na svetu, u vezi su oko dva meseca, a nedavno su zajedno bili u Njujorku
1 / 3

Srpska teniserka Ana Ivanović (27) smuvala je nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera (30), koji je zbog nje raskinuo sedmogodišnju vanbračnu zajednicu s najlepšom ženom Nemačke Sarom Brandner (25).Ana i popularni Švajni pre nekoliko dana su uslikani dok su se, držeći se za ruke, šetali Njujorkom, a slike su osvanule u nemačkom Bildu.

Dobro društvo... Par se provodio sa košarkašem Štefanom Hamanom
Dobro društvo... Par se provodio sa košarkašem Štefanom Hamanom

Kurir otkriva da romansa između naše teniserke i nemačkog reprezentativca traje skoro dva meseca, a to potvrđuje i činjenica da je Ivanovićeva tokom nedavne pomame oko „Ledenog izazova“ nominovala upravo svog novog dečka, dok je on uzvratio i zatim imenovao Aninog mlađeg brata Miloša!- Anu i Bastija upoznala je njihova zajednička prijateljica, nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković. Njih troje imaju zajedničkog sponzora „Adidas“, pa su se sreli na jednom događaju koji je organizovala ta kuća.

Provodadžija... Andrea Petković
Provodadžija... Andrea Petković

Nemački reprezentativac, koji igra za Bajern iz Minhena, zbog Ane je nedavno bio i na Fešn viku u Njujorku, na glamuroznoj zabavi na Menhetnu. Teniserka je tada bila u Njujorku zbog US Opena, ali iskoristila je priliku da pogleda najnovije modele - otkriva izvor blizak jednoj od najlepših teniserki sveta i dodaje da je zanimljivo da je Ana i bivšeg dečka Adama Skota upoznala preko sponzora, dok su snimali reklamu za satove.

Njoj posvetio titulu svetskog prvaka... Bivša Sara Brandner
Njoj posvetio titulu svetskog prvaka... Bivša Sara Brandner

Inače, Švajnštajgera je tokom Svetskog prvenstva u Brazilu, na kojem je ovog leta sa svojom reprezentacijom osvojio titulu prvaka sveta, bodrila devojka Sara. Međutim, ubrzo po povratku upoznao je Anu, pa je prekinuo vezu.Fudbaler Bajerna se s devojkom s kojom je raskinuo zbog Ane upoznao još 2007. godine u Minhenu, tokom šopinga.Kontaktirali smo sa Aninim PR menadžerom Gavinom Versijem, koji nam je poručio da je na godišnjem odmoru, pa ne može ništa da komentariše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track