OTAC POSTAO 3 DANA PRED FARMU: Evo zašto Kristijan nije priznao sina Lazara 20 godina!
Foto: Printskrin FB

Sad su porodica

OTAC POSTAO 3 DANA PRED FARMU: Evo zašto Kristijan nije priznao sina Lazara 20 godina!

Stars -
Hiljadu puta sam ga molio i izvinjavao mu se što nije mogao zbog mene imati detinjstvo kakvo zaslužuje, rekao je žestoki momak

Kristijan Golubović je pre samog ulaska na "Farmu" u opštini Stari Grad priznao Lazara, i njih dvojica su presrećni zbog toga.Kada je pre nekoliko dana rastužio sve na “Farmi” kada je ispričao da svake noći plače za sinom Lazarom, niko nije mogao ni da pretpostavi kakva se priča zaista krije iza ovog Golubovićevog priznanja.Kristijan ne krije koliko je ponosan na Lazara (20) kojeg je dobio u braku sa prvom suprugom Danijelom. Međutim, kada se Lazar rodio počela je prava porodična drama i Kristijan je tada, zbog opasnosti u kojoj se nalazio, pristao da on ne bude naveden kao otac!

"Kristijan je pokajnik u svakom pogledu. Od kada je izašao iz pritvora, rešio je da raščisti sve zaostale stvari. Kako u odnosu sa ljudima, prijateljima, a naročito sa svojim sinom sa kojim je nerazdvojan. Kada je Lazar bio beba, Golubovićeva glava je bila ucenjena na 150.000 maraka, i zbog toga su Kristijan i Danijela odlučili da zbog Lazarove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime. Pre ulaska na “Farmu”, Kristijan je u opštini Stari hrad priznao Lazara, i njih dvojica su presrećni zbog toga", rekao je izvor blizag Goluboviću za Telegraf .

I na Farmi je ukućanima otvorio dušu i rekao da za sinom plače svaku veče.

"Plačem kao malo dete svaku noć za sinom. Najiskrenije vam pričam. Hiljadu puta sam ga molio i izvinjavao mu se što nije mogao zbog mene imati detinjstvo kakvo zaslužuje. Ja jesam bio i kriminalac i robijaš, ali nedužnim ljudima nikad nisam naudio. Ja sam narodski Robin Hud", ispričao je Golubović.

Naš Kristijan i njegov sin Lazar... <3

Posted by Kristijan Kiki Golubovic - Farma 6 on понедељак 14. септембар 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track