OVO SE DO SAD NIJE DESILO U ZG: Evo kako je Nada Obrić ODRŽALA LEKCIJU Jeleni Karleuši
Foto: Print Screen

haos

OVO SE DO SAD NIJE DESILO U ZG: Evo kako je Nada Obrić ODRŽALA LEKCIJU Jeleni Karleuši

Stars -

Nada Obrić bila je tajanstveni član žirija u poslednjoj epizodi "Zvezda Granda" i nije baš imala reči hvale za kolege koje sede u žiriju, kao ni za dirktora "Granda" Sašu Popovića.

Nada je prvo Karleuši uputila nekoliko kritika, posle nastupa 17-godišnje Silvane, koja je svojim vokalnim sposobnostima oduševila žiri.

"Drago mi je što bar ovoj devojci nisi rekla da liči na tvoju kućnu pomoćnicu ili kafe kuvaricu, to je krajnje nepristojno i neukusno! Uvek moraš da imaš na umu da su to deca i da možda nemaju pare za šoping kao što ih ti imaš!", rekla je Obrićeva, kada se umešao Saša Popović.

"Tajanstveni član žirija mora da je neki fan Jelene Karleuše kad sve zna", dobacio je drektor "Granda", ali Nada ni njemu nije ostala dužna.

NADA OBRIĆ OPLELA PO SAŠI POPOVIĆU: Žiri ti je mimo kontrole! Ne smeš da se javiš od Karleuše!

"Popoviću, nisam ja ovde pala s Marsa! Ja ovo redovno gledam! Imam ogromnu primedbu na vas! Važite za nekog ko najbolje radi ovaj posao, ali ovaj žiri ste ispustili iz ruku, pobegao vam je! Totalno je mimo vaše kontrole! Jedni vam dolaze u kućnim haljinama, jedni se penju na sto, dižu noge na sto, padaju, šminkaju se za vreme emisije... - oplela je pevačica po Popoviću, koji joj je potom dao dozvolu da i ona stavi noge na sto.

"Ne, ja previše poštujem emisiju koja ide u prajm tajmu i gledaoce da bih digla noge na sto. To ne radim ni u svojoj kući", završila je Obrićeva.

Na tapetu se našla i Ana Bekuta, kojoj je Nada poručila da se ponaša kao da joj sve vreme Milutin Mrkonjić stoji ispred nje, te da ne sme ništa da kaže, niti kome da postavi pitanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja