PEVAČICA U TEŠKOM STANJU: Tina Ivanović drugi put operisala tumor na dojci!
Foto: Damir Dervišagić

Bori se protiv opake bolesti

PEVAČICA U TEŠKOM STANJU: Tina Ivanović drugi put operisala tumor na dojci!

Stars -
Tina je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate

Tina Ivanović u utorak je operisala tumor na dojci, i to joj je druga intervencija dosad, a kako kažu njeni bliski prijatelji, ne prestaje da plače. Kako saznajemo, pevačica se leči na privatnoj klinici, a za 10 dana bi trebalo da joj stignu rezlutati i tada će saznati da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, i veoma se plaši kakav će ishod biti.

"Tina je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate i tek tada će znati na čemu je. Sa njom je sve vreme Zvezdan, kao i njen sin Danijel, i to joj mnogo znači jer se trude svakog dana da je oraspolože, što je veoma teško.

Tina ne želi da iznosi detalje o svojoj bolesti u javnost, jer smatra da je to njena intima. Kad su lepe stvari u pitanju, vrlo rado ih podeli sa svojom publikom, ali sada želi da ovo ostane u krugu porodice, bar dok ne dobiju analize. Iskreno, Tina je pravi lav, ali ne može da zadrži suze, pa po ceo dan plače", rekao nam je izvor blizak folkerki.

"Od kada je saznala da joj je zdravstveno stanje narušeno, Tina se povukla sa scene i nabitnije joj je zdravlje ovog momenta. Neki unutrašnji mir potražila je u obilaženju manastira. Često je zovu kolege da vide kako je i da li joj nešto treba i veoma joj je drago zbog toga", završava naš izvor.

Pozvali smo i Zvezdana kako bismo čuli od njega kako se Ivanovićeva sada oseća.

"Sada sam se probudio, bio sam juče na onkologiji i, evo, idem ponovo. Ne mogu sada da pričam, čujemo se kasnije", bio je kratak pevačicin muž u toku jučerašnjeg dana.

Podsetimo, folkerki je ustanovljen tumor na dojci, zbog čega je operisana, a pre nego što je prvi put otišla pod nož, Ivanovićeva je ispričala kako se oseća.

"Moram na operaciju, i to vrlo brzo, već za nekoliko dana. Suočila sam se sa svim problemima i spremna sam da ih rešim. Bolest ne bira kada će, gde i koga udariti. Desilo se, i ja se borim, želim da pobedim", bila je iskrena Tina.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track