RASTA OTKRIO BRAČNE TAJNE: Anu sam hteo samo da kresnem, a onda sam se oženio!
Foto: Zorana Jevtić

Sve što niste znali o Rasti, mužu Ane Nikolić

RASTA OTKRIO BRAČNE TAJNE: Anu sam hteo samo da kresnem, a onda sam se oženio!

Stars -

Ne je.e lep, nego uporan: Reper je još od srednje škole zaljubljen u 11 godina stariju pevačicu. Kad je uspeo da je odvuče u krevet, toliko je odlepio za njom da ju je i pred oltar odveo

O Ani Nikolić (37) zna se skoro sve u sitna crevca. O njenoj karijeri, porodici, ljubavnom životu, skandalima. Ali o njenom 11 godina mlađem mužu Stefanu Đuriću Rasti ne zna se skoro ništa, osim da je reper u usponu.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, mladi muzičar je još kao klinac bio opsednut seksi pevačicom iz Paraćina, koja mu je pre tačno sedam dana postala supruga!

- Rasta je oduvek bio zaljubljen u Anu - kaže za Kurir reperov dugogodišnji prijatelj.I žena i ortak- Maštao je da je upozna, jer je u njoj video savršenu ženu. Još u srednjoj školi svima je govorio da mu je san da jednog dana kresne Anu Nikolić! I eto, ne samo da ju je kresnuo nego se i oženio njome - kaže kroz smeh naš sagovornik.On tvrdi da je Rasta veoma izbirljiv što se tiče žena. Iako je uvek okružen zgodnim plesačicama, koje su deo njegovih nastupa, retko koja je završila u njegovom krevetu.- Rasti je, pored dobrog izgleda, važno i da s devojkom ima ortački odnos. Zato je odlepio za Anom, jer je ona mnogo više od seksi žene! Njih dvoje su se povezali na svim nivoima. I u krevetu i mentalno. On je od početka karijere pokušavao da se približi Ani, a to mu je prošlo za rukom kad je napravio hit „Kavali“. Tada je i ona njega primetila kao talentovanog muzičara, pa su se upoznali. Kad je uspeo da je odvuče u krevet, više nije hteo da je pusti. Ostalo je istorija - hvali svog prijatelja naš izvor i dodaje da se Ana dobro udala, iako mnogi tako ne misle:Dobro zarađuje- Rasta potiče iz dobrostojeće porodice, ali sve što je ima stekao je sam. Napravio je velike pare od muzike. Ima svoj studio, sarađuje s muzičarima ne samo iz Srbije već iz celog sveta. Pred njim je budućnost!

OSTAVIO MELESKINJU ZBOG ANE!Pre nego što je otpočeo vezu sa Anom, Rasta se nekoliko godina zabavljao s Vidom Savić, meleskinjom koja je zajedno s Jelenom Krunić igrala u njegovom spotu za pesmu „Kavasaki“. Kako smo saznali od izvora bliskog mladom reperu, upravo je afera s Nikolićkom bila uzrok Đurićevog raskida s igračicom.- Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao sadašnju suprugu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane - otkriva izvor blizak reperu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track