RAT SE NASTAVLJA, VENDI OPLELA PO ZORICI: Ona je vaška koja seje zlu krv oko sebe
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Častile se uvredama

RAT SE NASTAVLJA, VENDI OPLELA PO ZORICI: Ona je vaška koja seje zlu krv oko sebe

Stars -
Nakon što je Vendi izbačena sa "Farme" kao prvi finalista, Zorica Marković joj je priredila nezaboravan doček u studiju.

Vendi je pevačicu često ogovarala na imanju, zbog čega je Zorica rešila da joj žestoko uzvrati. Samo što se udobno smetila u studiju posle napuštanja imanja, Markovićeva joj je mirno prišla i prosula joj flašu vode na glavu, nakon čega je Vesna počela da baca stolice po studiju i gađa bivšu prijateljicu."Taj majmun je dobio šta je tražio, tresla joj se vilica od straha kada sam je gađala. Tek ćemo se terati, ovo je samo početak. Za sada neću pričati bljuvotine koje znam privatno o toj esenciji zla i đavolu. Ta vaška je metastazirala i počela da seje zlu krv svuda oko sebe. Jedna bi bila mrtva da smo istovremeno bile u "Farmi". Ona jedino zna da spletkari i za to će biti kažnjena od strane vasione", rekla je Vendi, koja tvrdi da je Markovićeva do ušiju zaljubljena u Kristijana i da je zbog toga unapred smislila napad na nju.

S druge strane, Zorica tvrdi da je reagovala potpuno neplanirano i onako kao to Vendi zaslužuje.

"Samo sam joj malo rashladila napaljeni mozak. To je zapravo bila sveta vodica kojom sam je polila da bi je bog spasao i pomogao joj. Valjda će sada đavoli izaći iz nje. Tužno je što je bacanjem stolica stvarno mogla da rascepa glavu nekom od nedužne dece u publici jer sam u tom trenutku krenula da se vratim na svoje mesto, koje je bilo među njima. Inače, to je njen sistem obračuna, naučila je da pod šatrom na vašarima baca pivske flaše i stolice, džukela jedna". kaže Zorica koja dodaje da je Vendi mrzi jer je ljubomorna na nju.

"Njen problem je u tome što kao pevačica u pokušaju hoće da bude kao Brena, a zapravo skače i riče po birtijama, gde joj guraju pare u gaćice, dok se je*e s drvosečama s Trošarine. Ovo je poslednje što ću reći o njoj jer ona nije moj nivo", ističe Markovićeva.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track