MRAČNA TAJNA MINE VRBAŠKI: Oca smatra mrtvim, a za sestru ni ne zna?!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo

MRAČNA TAJNA MINE VRBAŠKI: Oca smatra mrtvim, a za sestru ni ne zna?!

Rijaliti -

Učesnica druge sezone "Zadruge" Mina Vrbaški po svemu sudeći ima sestru, ali ona za to još ne zna. Naime, produkciji TV Pink se javila devojka koja je identična Mina i koja planira da uđe u takmičenje i ravnopravno se bori sa ostalim zadrugarima za prvu nagradu!

foto: Printscreen

"One su kao jaje jajetu. Takvu sličnost niste videli nigde. Bukvalno kao da su sestre bliznakinje, a možda i jesu, to ni sama produkcija ne zna. Plan je da se i ona uvede u takmičenje, i verujemo da će Mina biti šokirana, ali i svi takmičari", kaže izvor blizak čelnicima ružičaste televizije i dodaje:

"Ime navodne sestre čuvene Šakove maloletnice drži se u strogoj tajnosti, kao i podaci o njenom rođenju i mestu boravka. To je specifična stvar i ako se ispostavi da su one sestre, može da izazove veliki skandal. Nije još poznato u kom trenutku će je produkcija uvesti u takmičenje, verovatno se čeka poseban momenat kada Mina bude u centru nekog skandala, pa kao šlag na torti", tvrdi sagovornik Kurirovog dodatka Rijaliti koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Printscreen

Inače, Mina je rođena u Novom Sadu, ali je živela u Inđiji 13 godina, nakon čega je došla u Beograd. Kao mala je počela da trenira odbojku, stigla je do prvog tima beogradskog kluba Radnički, a posle je prešla u Crvenu zvezdu.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, zbog povrede je morala da prestane da trenira. Išla je u srednju dizajnersku školu.

Mina je odrasla s majkom, a oca nije videla od najranijeg detinjstva. On se prvi put posle 14 godina oglasio u medijima povodom njenog ulaska u rijaliti, na šta mu je ćerka poručila da je se kloni i da je za nju mrtav.

foto: Kurir

(Kurir.rs, M. Dejanović / Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja