DOKTORI MU ZA BRATA REKLI DA NEMA LEKA, OTAC I DEDA NESTALI! O ODNOSU S MAJKOM TEK JEDVA PROGOVORIO: Zaplakao Elvin Kadrić, s dušom se rastavio pred svima! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

MUK U VILI PAROVA

DOKTORI MU ZA BRATA REKLI DA NEMA LEKA, OTAC I DEDA NESTALI! O ODNOSU S MAJKOM TEK JEDVA PROGOVORIO: Zaplakao Elvin Kadrić, s dušom se rastavio pred svima! (FOTO)

Rijaliti -

Elvin Kadrić u okviru "Tajni Parova" rešio je da otvori dušu, pa je pred cimere iz vile prosuo teške detalje iz svog života.

"Ja sam svoj život posvetio sportu, ima svoj mir i niko me ne dira, ali nisam imao baš lepo detinjstvo", počeo je on, a zatim nastavio: "Ja svog oca nisam nikada upoznao, on se i dalje vodi kao nestalo lice, ali smo sigurni da više nije među živima, ubijen je u ratu", rekao je s tugom u glasu.

Njegovi cimeri su, pak, insistirali na tome da i dalje postoji nada da je živ.

"Da, postoji, molim se da je negde i da će me pronaći. Malo mi je čudno, već dva puta u jutarnjem programu dobijam poziv od starijih žena koji mi kroz šifre ukazuju da mi je otac verovatno živ i šokiran sam", priznao je on.

Iza sebe, on ima još pregršt stresnih situacija.

"Pored toga što mi je tata nestao u ratu, to se isto desilio i sa mojim dedom, jednog dana su samo odvedeni iz kuće i nisu se vratili", rekao je on.

foto: Happy screenshot

"Moj brat kada se rodio, moja majka je počela drugi put da živi, međutim moj brat živi u svom svetu, on ima autizam i o njemu se posebno staramo... Jednom nam se desilo da je otišao od kuće, odmah sam to osetio i krenuo sam da ga tražim, našao sam ga blizu kuće i tada sam shvatio koliko mi on znači, postojali su periodi kada sam umeo po hiljadu puta da ponavljam jednu reč u nadi da će sklopiti rečenicu, međutim nije", izjavio je Elvin, a oko njega srca su se cepala.

Nakon tog oktrića, progovorio je i o odnosu sa majkom.

"Ja se sa svojom majkom nisam nikada svađao, međutim, očuh i ona žive odvojeno od mene, jer žele svoj mir... Oni mene jesu razočarali, ali ih razumem, previše su se brinuli oko svega, svakako je moj brat sa mnom, oni i dalje ne mogu da se pomire da je bolestan", kaže Kadrić.

"Ja njih ne osuđujem, samo mi je žao što nisu prihvatili brata kako zaslužuje, ja imam poverenja u tri osobe, to nisu majka i očuh", zaključio je on, a gost vile Vojislav Šešelj je iskoristio trenutak da istakne kako nije očekivao ovakvu životnu priču, te da je veoma potresen.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track